Përshëndetje Klient

Duke ju falenderuar për besimin,

nga kjo zonë mund të aksesoni të gjitha shërbimet që ofrojmë për ju.

ZBULONI

Platformën tonë QR Code

IA QR Code, është një platformë për gjenerimin dhe menaxhimin e QR Code për biznes dhe marketing.

Krijoni kode QR dinamike dhe statike të avancuar dhe të personalizuar, për menu, profil biznesi, sondazhe, katalog produkti, formular kontakti, vCard-plus, lidhje URL, rrjete sociale, aplikacione, faqe interneti, etj...

Krijoni një përvojë dixhitale për klientët tuaj

Si Funksionon sistemi

Dizajnoni kodin tuaj të ri QR tek platforma jonë në më pak se pesë minuta!

Përfitimet e sistemit

Platformë Cloud në gjuhën shqipe
Mundësi krijimi deri në 1000 kode njëherësh
Mundësi të ftoni përdorues të tjerë për të menaxhuar punën
Mundësi gjenerimi kodi me emrin e domainit tuaj
Mundësi mbrojtje me pin code të QR Code
Mundësi të pafundme personalizimi të dizanjit
Statistika të detajuara të QR Code tuaj
Më e rëndësishmja është që kodet QR dhe gjithçka tjetër nuk ka markën tonë, që të rrisi besimin e konsumatorëve në markën tuaj.
26
Module
QR Code
21
Lloje
QR Code
52
Forma të personalizuara
10
Stikera të ndryshëm

Dinamik ose Statik

Ndryshimin midis kodeve QR statike dhe dinamike.
Një kod dinamik QR mund të modifikohet dhe ndahet lehtësisht. Kodet statike QR, nga ana tjetër, nuk mund të ndryshohen.

Kodet QR DINAMIKE që mund të krijoni.
 • URL Dinamike
 • Event
 • Bio Link
 • Menu
 • Profil Biznesi
 • vCard+
 • Google Review
 • Katalog produkti

Kodet QR STATIKE që mund të krijoni.

 • VCard.
 • Teks ose URL .
 • Email.
 • SMS
 • WIFI, WhatsApp, FaceTime, Lokacion, Crypto Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash, Lite Coin, Dash, PayPal, Zoom, Skype, Brazilian PIX Payments, Telefonat, Telegram, Messanger , WeChat, Viber

Disa Shembuj të QR Code LIVE

Shkarkoni QR Code në kualitet Maksimal

Ku mund ta Përdorni

Platformën e QR Code mund ta përdorni për bar, restorant, hotel, marketing, biznese të ndryshme, etj.